Chateau de la Tessonniere  
 
ga naar de kamers bezoek de tuin wat is er te doen? wat is er gebeurd? waar in Frankrijk staat het huis? algemene verhuurinformatie ga terug naar de homepage neem contact met ons op
de hal bij binnenkomst en het pand vanaf de hoofdweg gezien

Disclaimer en Copyright

Hoewel de informatie op deze website met grote zorg is samengesteld, sluit de eigenaar van de site alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die, in welke vorm dan ook, via deze site wordt aangeboden. Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming, goedkeuring of afkeuring worden uitgelegd, noch kunnen daaraan rechten worden ontleend.

Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met de eigenaar: erik@samenveranderen.com.

Webdesign: © Kopwit vormgevers, Soest
Auteur: © Danielle Vernhout
Fotografie: © Erik Reijnders
Kaart: © googlemaps

Bij een enkele afbeelding is het ons niet gelukt de rechthebbende te achterhalen. Meent u aanspraak te kunnen maken op één van de beelden, wordt u verzocht contact met de eigenaar op te nemen.

 

     
     
terug naar homepage